16Jan

Om vårens program

Hoppas ni alla haft en bra jul och nyår! Onsdag 23/1 drar vårterminen igång. Redan dagen efter, torsdag den 24/1, har vi det stora nöjet att kunna inbjuda alla (medlemmar och icke-medlemmar) till ett föredrag med Hannah Modigh i bibliotekets hörsal kl 18:30-20:30. Hannah Modigh är just nu aktuell med en utställning på Galleri Moment (på Biblioteket i Ängelholm). Se även http://fkkamera.com/nyhet.php?nyhet_id=713 . Fri entré, välkomna!

Vårprogrammet i sin helhet hittas som vanligt på http://fkkamera.com/kalender.php . En ny programpunkt som vi lagt in i programmet för att testa under våren är "Månadens temafotograf". I början av månaden presenteras en fotograf och dennes bilder, och tanken är att man efter detta jobbar med att göra bilder inspirerad av fotografen. Bilderna redovisas sedan på uppföljningsmötet som är i slutet av månaden. Det går också bra att mellan det inledande och avslutande mötet visa bilder och diskutera hur man jobbar med att fotografera på temat. Det är styrelsens förhoppning att detta ska stimulera till att testa på nya motiv / nya sätt att fotografera! Vi kör "Månadens temafotograf" under februari, mars, april och maj.

Några andra saker värda att nämnas:

  •  "Gör klart bilden" fortsätter - En ofärdig bild delas ut med uppdraget att färdigställa den och visa olika varianter på slutgiltigt resultatet några veckor senare. Fundera redan nu på om du vill bidra med en råfil som ska färdigställas av andra medlemmar!
  •  Tema: "Lördagstimmen" fortsätter. Ta en bild var du än är vid en bestämd tidpunkt, nämligen lördagen den 13/4 mellan kl 14-15. Bilden visas på onsdagsmötet den 17/4.
  •  Inlämning till Riksfotoutställningen är den 30/1, se även https://www.rsf-fotoklubbar.org/rifo/information-om-riksfotoutstallningen . Ev. frågor besvaras också av tävlingsledaren Marcus Liedholm.

Välkomna till vårens verksamhet i FK Kamera!

© 2008-2019 FK Kamera | Kontakta oss | Fk Kamera på Facebook | BG: 5291-2524 Swish: 123 528 12 33